2ª PROVA TROFEU CAIXA GIRONA - FORNELLS

Primer de tot felicitats al CCFornells per la neteja dels boscos per tal que es pogués disputar la prova.
Novament, el CCFarners s'ha desplaçat a disputar ana altre cursa de btt, en aquest cas a Fornells en motiu de la 2ª prova del Caixa Girona. Hi han participat un total de 7 corredors del nostre club (Oriol Roura, Jofre Cullell, Ivan i Hèctor Labrador, Jordà Cullell, Anton Moya, Joan Roura)
Dues primeres posicions : Oriol Roura (Benjamí) i Jofre Cullell ( Alevins), Enhorabona nois!!!
l'Ivan Labrador 11ª (aleví)
Hector Labrador 7ª (Cadet)
Jordà Cullell 21ª (General) i 6ª (Sub23)
Anton Moya 7ª (M30/Jr)
Joan Roura 27ª (M30/Jr)
La cursa ELIT, l'ha guanyada l'Israel Nuñez, seguit d'en Joan Llordella i d'en Collados.Aquí us deixem l'enllaç de les classificacions de la cursa d'avui.
http://www.mxpro.com/BTT/2010/fornells.htm



COPA CATALANA - CORRÓ D'AMUNT

Aquest cap de setmana, tres corredors del CC Farners han anat a Corró d'amunt a disputar la 2ª prova de la Copa Catalana de Btt. El dissabte es va disputar la contrarellotge sobre un traçat d'uns 4 qm. de llargada, on en Jordà va acabar 68 amb 12min 21 seg i l'Albert Mendoza 94 amb 12 min 49 seg.

Aquest diumenge han disputat la cursa en linia on també hi ha pres part en Marçal Martorell en categoria cadet, acabant en 10 posició(7ª Cadet).

En Jordà i l'Albert han acabat en 55ª i 56ª posició respectivament.

Aquí us poso l'accés directe a les classificacions; diumenge 28 de març 2ª cursa del Caixa Girona a Fornells, on el CC Farners també hi enviarà tots els seus efectius...

OPEN D'ESPANYA MASSI - BANYOLES 2010












Aquest diumenge al matí s'ha disputat a Banyoles la 1ª prova de l'Open d'Espanya Massi. Com ja va siguent habitual els últims anys s'hi han pogut veure molts dels millors corredors internacionals (Absalon, Hermida, Lejarreta,Ruzafa,.......). La cursa Èlit ha estat guanyada per en Julien Absalon, seguit de Lejarreta i Ruzafa. En fèmines, victòria per l'Anna Villar.

També hi ha hagut representació del CCFARNERS (Jordà Cullell, Mendoza, Marçal Martorell), donant el màxim de sí. Enhorabona per tots ells!!!

CAP DE SETMANA DE CURSES PELS CORREDORS DEL CC FARNERS

Començant pel dissabte, l'Oriol Roura i en Jofre Cullell van anar a Amelie les Bains (França) a còrrer una cursa escolar de btt. El circuït era d'uns 1600m amb poc desnivell. Victòria dels dos nostres corredors, que s'ho van passar pipa.



Aquest diumenge s'ha anat a competir a Sant Hilari. En les curses de promoció escolars hi han participat en Jofre, l'Oriol i l'Ivan Labrador, quedant en primera, primera i tercera posició respectivament.
En la categoria dels grans en Jordà Cullell i en Joan Roura han fet la cursa curta (21 qm) després de pujar fins a St Hilari amb bici de carretera.També l'ha fet l'Hector Labrador.
Els dos "mascles ibèrics" que han fet la cursa llarga (42 qm) han sigut en Joan Cullell i en Ton.
Segons fonts força fiables i a manca de les classificacions oficials, en Ton ha entrat del top ten i en Joan Cullell la posició no se sap però ha finalitzat sense problemes.

SOPAR INFORMATIU - DISSABTE 6 DE Març

INFO


Aquest dissabte 6 de març, les persones que estiguin interessades, poden anar al sopar que es farà al Restaurant Vent d'Aran (Rambla) de SCF a les 21.00h.( Es prega molta puntualitat )

Els temes a tractar seran els següents:

- Sortida en bici de carretera al País Basc per Setmana Santa.

- Visionat de fotografies de les sortides anteriors al Cadí i a la Molina en carretera.


Es prega a totes les persones que hi vulguin assistir que s'apuntin a Country Bikes com a màxim fins el dijous 4 de març.