COPA GIRONINA - CORNELLA DE TERRI 2009Aquest diumenge al matí s'ha disputat la 3ª prova de la copa gironina de Btt a Cornellà del Terri.

El CC Farners hi ha pres part amb els següents corredors (Oriol Roura, Jordà i Jofre Cullell i Marçal Martorell).

A la cursa dels Benjamins, L'Oriol ha sortit en 5ª posició ,que ha mantigut durant la 1ª volta. A la 2ª volta s'ha posat 4º i preparat per passar al 3º, però a l'últim corriol abans d'arribar a meta, la moto que obria cursa, s'ha trobat amb nens doblats i s'ha hagut de parar a mig corriol i des del primer al sisè s'han hagut de parar i passar per on han pogut. Al final ha entrat a meta en sisena posició.

A la cursa dels principiants, en Jofre ha fet com sempre. Sortir a tope i tota la cursa en solitari. Victòria incontestable.

A la cursa llarga (30 Qms) en Jordà ha tornat a demostrar que està en bon moment de forma i ha arribat a l'esprint amb l'Adrià Bachs(Bicis Esteve), disputant-se la 1ª posició en la categoria Junior.Al final ha acabat 2º Junior i 27 scratx. Cal dir que a la disputa de l'esprint en Jordà ha quedat tancat i estic convençut que l'hagués guanyat.

A la volta de 20 Qm en Marçal Martorell ha acabat 4º Infantil2 i 32 scratx.

El dia 12 d'Octubre hi ha Copa Gironina BTT a Porqueres. Us ho explicaré.

No hay comentarios:

Publicar un comentario