COPA CATALANA CICLOCROSS - LLEIDA























Molt bones companys, ja hem arribat de Lleida de còrrer la 2ª prova de la temporada de ciclocross. Hi ha hagut moltes destrosses entre els nostres.


El circuït era molt tècnic, amb força corriols tant de baixada com de pujada, i amb molts rocs "sueltus" per tots costats, preparats per rebentar-te les rodes a la primera de canvi.


La cursa absoluta l'ha guanyada en David Lozano amb una facilitat quasi insultant sobre el segon grup en el que hi havia en Ventura i en Carnisser.


La 1ª cursa, la dels cadets on hi participava en Marçal, ha començat bé però abans d'arribar a les boxes, en Marçal ha arrencat la patilla del canvi. Ha canviat la bici i ha finalitzat en 3ª posició.




La 2ª cursa (Master 40-50, Juniors) hi corrien en Joan Cullell i en Xavier Roca (3 Campanars). En Joan Cullell ha començat força bé, però a la 2ª volta ha notat que la cadena no li anava del tot fina. S'ha parat a posar oli a boxes i quan ha tornat per l'altre costat del circuït ,ja venia amb la bici al clatell i amb tot el canvi i la patilla destrossats. En Xavi Roca també ha tingut problemes, ha rebentat la roda a la 1ª volta i s'ha retirat.




Després d'aquesta arrencada en cada una de les curses tant "Exitoses", ens tocava sortir a mi i en Jordà, sabent que podiem tenir qualsevol problema mecànic o rebentar les rodes.


En Jordà ha fet una molt bona cursa Sub 23. En Lozano era inbatible i per tant en Jordà havia de còrrer pensant en la 2ª posició. Ha sortit darrera el segon i s'ha mantingut a roda seva fins que a dues voltes pel final li ha saltat la cadena en un repetxó de pujada i se li ha escapat i llavors ha hagut de mantenir la 3ª posició fins el final.


En M30 , jo(Roura)m'he trobat més o menys igual que a St Joan d'Espí, peró avui he finalitzat en 12ª posició però mantenint la mateixa volta que el guanyador.




A dalt podeu veure la bici d'en Marçal amb la patilla trencada, i fotos dels "paxanguis del farners" en plena acció.

No us puc fer l'enllaç directe a les classificacions per què encara no esta publicades, però si us interessa podreu veure-les a www.ciclocrosscatala.com


La pròxima serà el 29 de novembre a Matadepera, fins aviat!!!, Seguiu entrenant.


















No hay comentarios:

Publicar un comentario