CAMPIONAT DE CATALUNYA 2010 DE CICLOCROSS A SANTA COLOMA

Aquest diumenge 27 de desembre s'ha celebrat al Parc de St Salvador el Campionat de Catalunya de ciclocross. La primera cursa ha estat a les 10.40h del matí i hi han participat les categories Cadet, Fèmines, Júnior, M40,M50,M60. Primera posició scratch d'en Joan Aguilera i a més 1ª posició Junior. En categoria Cadet, victoria d'en Serrano i 3ª posició pel corredor del CCFarners Marçal Martorell( cal destacar que ha estat sel.leccionat per la Catalana per anar als Campionat Estatals de CX). També cal destacar la participació del corredor del club (alma mater d'aquest campionat) d'en Joan Cullell en categoria M40. En la categoria fèmina la vict`ria ha estat per la Mercè Pacios.

La segona cursa ha estat a les 12.00h i han pres la sortida els corredors Elit, Sub23, M30. La victoria absoluta ha sigut per en David Lozano (Sub 23), en 2ª posició l'Ismael Ventura (1º Èlit - amb caiguda inclosa). En aquesta 2ª cursa hi havia doble representació del CCFarners. En Jordà ha finalitzat 5è Sub 23 (i també sel.leccionat pels estatals de Cantabria). El que escriu(J Roura) he acabat en 18ª posició M30.

En resum, ha estat un exit a nivell competitiu, donant les gràcies a tots els participants que han vingut a Sta Coloma. Creiem també que ha estat un èxit a nivell organitzatiu i esperant que el circuït hagi estat de l'agrat de tots els participants i del públic assistent.

Per acabar donar les gràcies als patrocinadors i sobretot a TOTA la gent que de forma voluntària ha col.laborat d'una forma o altra a que aquest campionat s'hagi pogut dur a terme.

Per veure totes les fotografies realitzades podeu anar a FOTOS a la part superior del Blog. Per veure les classificacions clickant a: http://www.ciclocrosscatala.com/cxcat/?page=classificacions&cursa=5&vista=cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario