VIDEO DEL CICLOCROSS DE STA COLOMA

Ei companys, aquí us poso l'enllaç a un video de la FCC sobre el ciclocross del 27 de desembre 2009. No us el perdeu, val la pena veure'l.

CAMPIONAT DE CATALUNYA 2010 DE CICLOCROSS A SANTA COLOMA

















Aquest diumenge 27 de desembre s'ha celebrat al Parc de St Salvador el Campionat de Catalunya de ciclocross. La primera cursa ha estat a les 10.40h del matí i hi han participat les categories Cadet, Fèmines, Júnior, M40,M50,M60. Primera posició scratch d'en Joan Aguilera i a més 1ª posició Junior. En categoria Cadet, victoria d'en Serrano i 3ª posició pel corredor del CCFarners Marçal Martorell( cal destacar que ha estat sel.leccionat per la Catalana per anar als Campionat Estatals de CX). També cal destacar la participació del corredor del club (alma mater d'aquest campionat) d'en Joan Cullell en categoria M40. En la categoria fèmina la vict`ria ha estat per la Mercè Pacios.

La segona cursa ha estat a les 12.00h i han pres la sortida els corredors Elit, Sub23, M30. La victoria absoluta ha sigut per en David Lozano (Sub 23), en 2ª posició l'Ismael Ventura (1º Èlit - amb caiguda inclosa). En aquesta 2ª cursa hi havia doble representació del CCFarners. En Jordà ha finalitzat 5è Sub 23 (i també sel.leccionat pels estatals de Cantabria). El que escriu(J Roura) he acabat en 18ª posició M30.

En resum, ha estat un exit a nivell competitiu, donant les gràcies a tots els participants que han vingut a Sta Coloma. Creiem també que ha estat un èxit a nivell organitzatiu i esperant que el circuït hagi estat de l'agrat de tots els participants i del públic assistent.

Per acabar donar les gràcies als patrocinadors i sobretot a TOTA la gent que de forma voluntària ha col.laborat d'una forma o altra a que aquest campionat s'hagi pogut dur a terme.

Per veure totes les fotografies realitzades podeu anar a FOTOS a la part superior del Blog. Per veure les classificacions clickant a: http://www.ciclocrosscatala.com/cxcat/?page=classificacions&cursa=5&vista=cat

CAMPIONAT DE CATALUNYA - 27 DE DESEMBRE - SANTA COLOMA DE FARNERS





















El 27 de desembre el CCFARNERS organitza el CAMPIONAT DE CATALUNYA de CICLOCROSS. L'organització ja té tot el "dispositiu" preparat per convertir aquesta data en la més important de les proves de ciclocross del nostre país. El circuït ja està dissenyat, tots els preparatius i temes logístics també.

HORARIS DEL CAMPIONAT DE CATALUNYA (Parc de St. Salvador -Sta Coloma de F.)

de 9.00 a 10.20 - Inscripcions al Consell Comarcal de la Selva (a 100 m del Parc de St Salvador)

A les 10.40H - Sortida de les categories ( INFANTIL - CADET - JUNIOR - VET.40 -50-60 - FÈMINES ).

A les 12.00 h - Sortida de les categories (SUB 23 - ÈLITS - SÈNIOR - MASTER 30)

a les 13.30 h - ENTREGA DE PREMIS.

Ens veiem tots aquest proper diumenge al Parc de Sant Salvador, esperant que aquesta cursa sigui de l'agrat de tots els corredors i pel públic en general.

CICLOCROSS BELLPUIG




Aquest diumenge dia 20 de desembre només 3 valents del club s'han anat a enfrentar amb el circuït de Bellpuig i amb la "rasca" que allà hi feia. La cursa s'ha disputat en el circuït de motocross, sobre un traçat d'uns 2 Qm aprox. de distància i amb bastantes pujades dretes i en un circuït molt ample que permetia els avançaments "o doblaments" amb total facilitat.




Els corredors del nostre club que han disputat la cursa han sigut en Jordà i en Joan Cullell i en Marçal Martorell.


Molt bona actuació d'en Jordà que ha finalitzat en 2ª posició Sub-23 i 9è scratch. En Marçal ha acabat en 3ª posició, "amb blincada de roda inclosa", i el "Capo" en Joan Cullell ha tornat a ACABAR una altra cursa , tocant la pera a tothom que es trobés en posicions properes a ell.


Amb aquesta cursa, els corredors ja estan preparats per disputar el Campionat de Catalunya amb els motors afinats al màxim i amb la ventatge de còrrer en un circuït que ens motiva a tope.


De part de tots els corredors de la secció de ciclocross del CC FARNERS, "esperem donar espectacle del bó", Fins diumenge.


Podeu consultar les classificacions clicant aquí http://ciclisme.cat/clasificaciones/Clasificacio.pdf

CICLOCROSS RAÏMAT

















Hola familia, aquest diumenge 13D hem anat cap a Raïmat, com aquell que és boig, amb un fred que fotia, doncs a uns 30 Km per arribar a Lleida ens ha començat a nevar i tots els camps i cases del costat de la carretera eren blancs.

Els corredors que hem decidit anar-hi hem sigut:els Cullells en Marçal i Jo (J.Roura).

De veritat, feia moltiiisssiiimmmaaa fred o almenys jo en tenia molta.

El circuït media uns 2 Qm relativament planers amb una única dificultat(marge d'uns 15 o 20 m de pujada a peu i que patinava una miqueta), la resta del circuït a base de rodar i anar en compte en algunes curves perilloses.


En Marçal ha acabat en 2ª posició Cadet, en Jordà 4ª posició Sub 23, en Joan Cullell i jo, per allà al mig del piló tocant la pera al personal.

FELICITACIÓ DE NADAL I ANY NOU

La junta del CCFarners vol desitjar a tota la família ciclista un bon Nadal i un feliç Any Nou.

Esperem que la pròxima temporada sigui un èxit a nivell esportiu, organitzatiu... i que la gent pugui seguir gaudint de l'esport de la bicicleta com fins ara ó més.

El molt Honorable President del nostre club, us vol dedicar unes "Ballaruques" per tal d'encetar aquestes festes amb molta alegria.

Bones Festes, i seguiu entrenant a tope!!



FELICITACIÓ DEL CCFARNERS .http://elfyourself.jibjab.com/view/EAeDs0O58idPrQup

!! ÚLTIMA HORA !!!!












Aquest pont de la purissima tenim 3 dels nostres corredors al País Basc a participar a varies proves del Campionat Basc de Ciclocross i de passada assistir a veure la prova de la Copa del Món de Ciclocross a la localitat de Igorre.
Els corredors són en Joan Cullell, en Jordà Cullell i en Marçal Martorell.
La primicia exclusiva és que per fi en Joan Cullell HA ACABAT una cursa de ciclocross. Desde Catalunya, us enviem ànims per les altres curses que us queden per disputar.
Aquí us penjo algunes fotos dels Cullells i en Marçal!!