TROFEU CAIXA GIRONA 2010 - FONTCUBERTA










1ª Cursa del Caixa Girona 2010 a Fontcuberta, amb una molt bona participació en categories de promoció (Cada vegada hi ha més mainada) i participació normal en quant a nombre de participants en les categories superiors.

Com ja era habitual en el format Caixa Girona han començat les curses (La Promoció). Primera cursa pels Benjamins i Prebenjamins i primera victòria pel corredor del nostre club Oriol Roura.

La següent cursa amb participació del club ha estat la d'Alevins (Jofre i Ivan L.). Duel molt renyit entre en Jofre i l'Alex Ruiz(Basolí), on finalment en Jofre ha finalitzat en 2ª posició. L'ivan Labrador ha acabat en 21ª posició.

Ja saltem a la cursa llarga, també amb participació de corredors del club (Anton, Jordà, Francesc i David Peries, Héctor Labrador).

La cursa s'ha disputat sobre un circuït, llarg i força ràpid, poc tècnic. Victòria absoluta de Drechou Hugo (Languedoc Roussillon), 2ª posició per David Lozano (B. Esteve) i 3ª pos. per en Cristian Collados (B. Esteve)

Aquí podeu veure les classificacions de les diferents curses:



Calendari Trofeu Caixa Girona 2010:


28/02- Fontcuberta

28/03- Fornells de la Selva

05/04- Montras

11/04- Vilajuïga

02/05- Tossa de Mar

16/05- Figueres

27/06- Cassà de la Selva

11/07- Porqueres



Per problemes tècnics no disposem de fotos dels corredors de la volta llarga, només disposem de fotos de la nostra "Cantera".

No hay comentarios:

Publicar un comentario