COPA CATALANA - FLIX 2010

Aquest cap de setmana en Jordà i en Mendoza han anat a competir a Flix. El dissabte van disputar la contrarellotge individual, i avui diumenge han disputat la prova de cross-country. Tots dos han obtingut un bon resultat, demostrant que estan en bon estat de forma.

40ª pos- Jordà Cullell 1:54:00

57ª pos- Albert Mendoza 1:59:44

La victòria absoluta ha estat per en Kohei Yamamoto, seguit per en Marc Trayter i en David Lozano en 3ª pos.

Podeu veure les classificacions a aquest enllaç:http://www.ocisport.net/classificacions.php?edicio=95&classificacio=196

Aquí també us deixo les fotos fetes per en Joan Cullell, que ha hagut de fer de fotograf, mànager, avituallador,xòfer, mecànic.......


De cares al cap de setmana vinent, varis corredors del CCFarners aniran a St. Gregori a fer les 6H de Resistència de 15h a 21h: El dissabte en principi hi haurà dos equips de 4 corredors cadascun.El primer estarà format per la joventut (Jordà,Mendo,Anton Moya,Galdaric) i el 2º format per (Joan Cullell, Joan Roura, David Galceran, Pepe Labrador) si hi ha algú interessat a formar un tercer equip, que es posi en contacte amb en Joan Cullell o Joan Roura, doncs en principi hi ha altra gent disposada a còrrer.
El diumenge serà l'hora dels petits. En Jofre i l'Oriol aniran també a St Gregori a disputar el campionat Provincial Escolar.
Desitgem molta sort a tots els participants!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario