5 HORES DE RESISTENCIA EN BTT

Desde el CCFarners volem donar les gràcies a tots els participants a la 2ª edició de la cursa de Resistència en btt, esperant que el circuït i tot el muntatge en general hagi estat del vostre agrat.
Pel que fa a la cursa, dir que a les 17:00h es donava el tret de sortida tipus"le mans". Desde el primer moment es va col.locar líder de la prova l'equip Bicis EsteveI (David Lozano, Francesc Freixer i Cristian Collados), i que ja no va deixar aquesta posició fins a la línia d'arribada, guanyant la prova amb total autoritat, donant un total de 35 voltes al circuït.
La disputa per la segona posició va estar una mica més renyida; amb 3 equips lluïtant per ella. Eren els equips del CCFarners Pro, el Horsegesu-200 i el Bicis Esteve II, acabant la cursa amb aquest ordre respectivament.
En cinquena posició va acabar l'equip de Juanito, seguit en sisena posició del Surià Bicis i en setena pel Bicis EsteveIII.
NOTA DE L'ORGANITZACIÓ: A la volta 28, va haver-hi un error de control per part dels controladors de voltes, i es va donar la cinquena posició final a l'equip del Surià Bicis( 33 voltes). Després de fer un recompte exacte el diumenge al matí amb més calma, s'ha detectat que hi havia un error en el recompte de l'equip Juanito(que també ha donat 33 voltes), per tant demanem disculpes a aquest equip, i l'organització modificarà la classificació final i se li otorgarà el corresponent premi.
Pel que fa al circuït, cal dir que ha sigut una modificació del de l'any passat, amb dues zones noves i s'ha retallat la part del començament.
També volem agraïr el temps dedicat a organitzar i col.laborar de diferents formes a totes les persones voluntàries.
A continuació us publiquem totes les fotos que hem fet, la llista de la classificació final i esperem que l'any vinent ens tornem a veure, salut i pedals!!!!



Aquí us posem un petit video de la sortida tipus "le mans".




No hay comentarios:

Publicar un comentario