TROFEU CAIXA GIRONA 2010 - FONTCUBERTA










1ª Cursa del Caixa Girona 2010 a Fontcuberta, amb una molt bona participació en categories de promoció (Cada vegada hi ha més mainada) i participació normal en quant a nombre de participants en les categories superiors.

Com ja era habitual en el format Caixa Girona han començat les curses (La Promoció). Primera cursa pels Benjamins i Prebenjamins i primera victòria pel corredor del nostre club Oriol Roura.

La següent cursa amb participació del club ha estat la d'Alevins (Jofre i Ivan L.). Duel molt renyit entre en Jofre i l'Alex Ruiz(Basolí), on finalment en Jofre ha finalitzat en 2ª posició. L'ivan Labrador ha acabat en 21ª posició.

Ja saltem a la cursa llarga, també amb participació de corredors del club (Anton, Jordà, Francesc i David Peries, Héctor Labrador).

La cursa s'ha disputat sobre un circuït, llarg i força ràpid, poc tècnic. Victòria absoluta de Drechou Hugo (Languedoc Roussillon), 2ª posició per David Lozano (B. Esteve) i 3ª pos. per en Cristian Collados (B. Esteve)

Aquí podeu veure les classificacions de les diferents curses:



Calendari Trofeu Caixa Girona 2010:


28/02- Fontcuberta

28/03- Fornells de la Selva

05/04- Montras

11/04- Vilajuïga

02/05- Tossa de Mar

16/05- Figueres

27/06- Cassà de la Selva

11/07- Porqueres



Per problemes tècnics no disposem de fotos dels corredors de la volta llarga, només disposem de fotos de la nostra "Cantera".

BTT LA SELVA - BESCANÓ






















Aquest diumenge al matí s'ha disputat la penúltima cursa del Campionat de Btt La Selva. Temperatura ambiental bastant freda, terreny enfangat i relliscós i circuït exigent físicament.


La cursa l'ha guanyat en Marc Trayter, seguit de Collados i de Freixer.


Molta representació del nostre club (Ton, Jordà, Jesus"presi",David Masferrer, Joan Roura, Raul Solà, Ivan i Hector Labrador, Jofre cullell, Oriol Roura)


Dues primeres posicions aconseguides per en Jofre Cullell (Aleví) i per l'Oriol Roura (Benjamí).


Manca la última cursa del campionat de La Selva a Sant Hilari el dia 7 de març, però abans s'ha de disputar la 1ª prova del Trofeu Caixa Girona 2010 a Fontcoberta el pròxim diumenge 28 de febrer . Allà hi serem!!!
Aquí us poso les classificacions FEDERATShttp://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=2979#clasificaciones
I aquí les classificacions dels NO FEDERATShttp://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=2980#clasificaciones

CAMPIONAT DE BTT LA SELVA - RIUDARENES

















Aquest diumenge s'ha disputat a Riudarenes la 3ª prova del Btt La Selva. La cursa Elit se l'ha adjudicada novament l'Isma Ventura, seguit de Freixer i de Collados (B.Esteve). A la cursa llarga hi ha hagut força representació del nostre club, entre els quals destaca la tercera posició en la categoria sub23 d'en Jordà Cullell.

En les categories de promoció cal detacar novament les victòries d'en Jofre Cullell (Alevins) i de l'Oriol Roura (Benjamí). Aquesta vegada l'Ivan Labrador no ha pugut entrar a la zona podi.

A la cursa de 20 Qm (Cadets), hi ha hagut problemes de marcatge i en Marçal Martorell ha entrat a meta juntament amb altres corredors que s'havien perdut. Finalment els àrbitres han donat per bó l'últim control abans de la meta i d'aquesta forma en Marçal ha obtingut la 2ª posició.






BTT LA SELVA - VILOBÍ D'ONYAR















Aquest diumenge 7 de febrer, s'ha disputat a Vilobí la segona cursa del GP La Selva de BTT. El circuït ha sigut d'uns 40 Qm , pujant varies vegades a Brunyola i una Pujada cap a sota de Santa Bàrbara, també hi ha hagut algunes baixades força bèsties, amb vàries caigudes.
Aquesta cursa l'ha guanyada L'Ismael Ventura, seguit d'en Farncesc Freixer.

En aquesta cursa hi ha hagut molta representació del CCFarners. No m'en voldria deixar cap, i quan surtin les llistes ja us les publicaré.

També cal dir que en les categories de Promoció, hi ha hagut tres podis. Oriol Roura (Benjamí) - 1ª posició // Jofre Cullell(Aleví) - 1ªposició // Ivan Labrador(Aleví) - 3ª posició.

Aquí us deixo algunes fotos.