TRANSPIRENAÏCA EN BICI DE CARRETERA

Tots els integrants d'aquesta travessa en bici de carretera han arribat a bon port després de 4 etapes "durilles". Tant punt tinguem totes les fotos i les seves batalletes, i algun "globu", us les mostrarem, fins ara!!

(Post-data: Sembla a ser que el Tourmalet no fa baixada).

TROFEU CAIXA GIRONA 2010 A CASSÀ

Quatre ciclistes del CCFarners s'han desplaçat cap Cassà a disputar la 6ª cursa del Trofeu Caixa Girona de Btt, l'Oriol Roura, en Jofre Cullell, en Ton Moya i en Joan Roura.
Dues victòries aconseguides pel dos petits de la casa , l'Oriol en categoria Benjamí i en Jofre en categoria Aleví.
En la cursa Master30, en Joan Roura s'ha hagut de retirar per averia mecànica i l'Anton Moya (en aquests moments no surten encara les llistes dels M30 - quan surtin ja us les publicré.)
Aquí us deixo algunes imatges. La proxima cita del Caixa Girona és el proper dissabte 3 de Juliol a Mont-ras i també és Campionat Provincial. Allà ens hi trobareu.
Aquí us poso l'enllaç a les classificacions:http://www.mxpro.com/BTT/2010/cassa.htm

RESULTAT FINAL DE LA 1ª MARXA ELS PIRATES DEL ROCÀ.

Primer de tot agraïr a tothom que hagi participat a aquesta marxa en btt, i també a tots els voluntaris/es que han donat un cop de mà a l'hora de marcar i fer de controls, etc...
També desde el CCFarners volem demanar disculpes per la gent que s'ha passat en algun trencat, però cal dir que la gent del club va estar tot el dissabte anterior marcant amb guix totes les cruïlles i posant la cinta suficient com per poder fer tot el circuït sense problemes, però va estar plovent tota la tarda i bona part de la nit, esborrant tot el treball fet fins aleshores. A primera hora del matí s'han pogut remarcar les cruïlles més importants amb guix i confiant que la gent pogués seguir la resta del circuït seguint les cintes. Més no s'ha pogut fer.
Si anem a la bassant purament esportiva, i com tots ja sabeu , la marxa s'ha disputat amb dos recorreguts, el curt i el llarg. Tots dos destaquen per la seva exigència física, rampes dures, i baixades tècniques.
Aquí us deixo les classificacions de la volta llarga:


Aquí us posem les classificacions de la volta curta:

1- Alex Caballero 48:27
2- Albert Peraira 54:12
3- Juli Giralt 1:00:56
4- Jofre Cullell 1:03:05
5- Santi Ramos 1:04:37
6- Lluís Serra 1:05:38
7- Julio Arnaiz 1:12:41
8- Alex Rezoagli 1:14:52
9- Joan Roca 1:25:38
10- Jordi Frigolé 1:28:40
11- Joaquim Esteve 1:44:10
12- Eva Beltran 1:53:03
13- Patricia Torra 1:59:04
14- Jordi Ripoll 1:59:05

I tot seguit us posem el Picasa del CCFarners, on hi trobareu les fotos fetes avui:

FOTOS DE LA TRANSCATALUNYA

L'angel Pou juntament amb alguns companys més, van anar la setmana passada a fer la travessa Transcatalunya en Btt, aquí en podeu veure les imatges que en van fer.

CAMPIONAT DE CATALUNYA BTT A LLEIDA

Aquest diumenge 13 de juny l'Uri i en Jofre han anat a còrrer a Lleida el Campionat de Catalunya en Btt al Park del Gardeny. l'Uri ha sortit a la cursa dels Benjamins, i després d'anar tota la cursa en segona posició però trepitjant els talons al primer, ha guanyat la cursa ja que en el frec a frec el que anava primer ha caigut a l'última curva.
Més desgraciada ha estat la cursa d'en Jofre, doncs el nanu ha sortit a tope i a la 2ª volta ha patit una punxada a la roda del darrera, perdent d'aquesta forma tota opció a conquerir novament el títol de campió de Catalunya. Posició final 5ª de la seva categoria.
Aquí podeu veure algunes fotos de la cursa:

DOS VALENTS A LA TRANSPIRENAÏCA 2010.

Transpirenaica 2010, del u al sis de juny. David Masferrer i Miquel Pujol

Travessa dels pirineus amb sis jornades i majoritàriament pel pirineu francès, entrant per la Vall d'Aran a la penúltima etapa amb un total de 742 km.

1º Dia: San Sebastian-St Jean Pied de Port 118km 6h. Una etapa bastant trencacames i alhora molt maca de fer ja que hem passat per carreteres poc transitades i per impressionants boscos de fageda. Fem tres ports un d'ells l'Izpegui de 700 metres.
2º Dia: St Jean Pied de Port-Lurbe Larruns 120 km 5h 30m. Etapa tranquila llevat de l'últim port el Marie Blanc amb uns últims 4 km d'infern amb rampes de fins un 15%.
3º Dia: Larruns-Ste Marie de Campan 105km 6h. Etapa duríssima, primer l'Aubisque que s'ha fet més o menys bé i tot seguit el Tourmalet que es mereix tota la mala fama que té.Passem la nit a Ste Marie i la veritat es que només hi ha quatre cases.
4º Dia: Ste Marie de Campan-Vielha 95km. Aspin, Peyresurde i Portillon tres ports que fa que arribem a Vielha bastant cansats.
5º Dia: Vielha-Bellver de Cerdanya 158km 7h. Comencem aviat amb el port de la Bonaigua un cop som a dalt fem una baixada impressionant amb una carretera que sembla un circuit de Moto GP. Arribats a Sort i amb més calor iniciem el port del Cantó, que s'ens fa llarg, llarg... i fins a Bellver.
6ª Dia: Bellver de Cerdanya-Santa Coloma de Farners 148km. Últim dia que comença amb pluja, fem la Collada i sembla que el temps ens deixarà arribar a casa sense gaires problemes. Un cop a Ripoll passem per coll de Canes on tenim l'única punxada de roda de tota la sortida.

En definitiva una travessa molt aconsellable però que s'ha d'afrontar amb bones condicions físiques, del contrari serà un patiment continuu.

David Masferrer

PREPARACIÓ DEL CIRCUÏT DE LA MARXA ELS PIRATES DEL ROCÀ

Aquest diumenge al matí, el CCFarners ha sortit a fer el recorregut de la Marxa Els Pirates del Rocà que està programada pel dia 20 de Juny. Com sempre es comta amb la participació de nombrosa gent del club per tal que diguin la seva opinió, coses a millorar, tema dels controls, recorreguts, i llarg etc.
Desde el CCFarners volem mantenir el llistó pel que fa a tema organitzatiu i de recorregut; per tant tothom que vingui a participar a la Marxa en sortirà satisfet.
Aquí us deixem algunes imatges del dispositiu montat:
Agraïments molt especials a en Joan Cullell i en Raimon per l'esmorzar que ens han preparat. Sou un cracks!!


ENS VEIEM EL 20 DE JUNY AL PARC DE ST SALVADOR!!