4 HORES RESISTÈNCIA 2009

















Per primera vegada el nostre club ha organitzat una cursa de resistència. El resultat pel que fa a participació ha estat més que acceptable amb un total de 20 equips que sumaven un total de 64 participants. Alguns d'aquests participants són d'un gran nivell com ara l'Ismael Ventura, Francesc Freixer, Dario Gasco, Xavier Vinyes, Eloi Gispert...

La cursa s'ha disputat per la zona compresa entre el parc de St Salvador i el Balneari, tractant-se d'un circuït planer però amb molts canvis de ritme, puja i baixes, creuaments de riera, etc...

La disputa per la primera posició ha estat un freg a freg entre dos equips, el BICIS ESTEVE I (Ventura,Freixer,Vinyes,Almendros) i l'equip AYALA TEAM (Dario Gasco, Alejandro Gomez, Egeda Maldonado), obtenint la primera posició l'equip Bicis EsteveI per només 1 minut de ventatge després de donar 31 voltes al circuït.

Cal destacar la participació de l'equip COUNTRY BIKES (Jordà Cullell, Galderic Jover,Adrià Noguera, Marc Caselles) acabant en 5ª posició i també l'equip dels PIRATES (Jofre Cullell, Ivan Labrador, Hector Labrador, Laurens Devos,Marc Raya), acabant a la posició 17ª.

Desde el CCFARNERS agraïm la col.laboració a totes les persones que han col.laborat a organitzar, controlar, tasques de bar, etc.. que sense ells no hagués estat possible dur a bon port aquesta prova. I també a tots els participants, esperant que us hagi agradat i volgueu repetir en la pròxima edició.

CLASSIFICACIONS:


1-BICIS ESTEVE I(31 voltes)

2-AYALA TEAM (31 voltes)

3-BICIS ESTEVE II(30 voltes)

4-TRIBIKE (30 VOLTES)

5-COUNTRYBIKES(29 voltes)

6-BICIS ESTEVE III(28 voltes)

7-ESPORT IRIS(28 voltes)

8-TRAFACH BIKES(27 voltes)

9-COALP ALUMINIS II(26 voltes)

10-VILOBÍ(26 voltes)

11-EXTREM BIKE(26 voltes)

12-MAKIS II(25 voltes)

13-REM (24 voltes)

14-CLAUDI-GERMAN(23 voltes)

15-MAKIS I (23 voltes)

16-COALP ALUMINIS I (23 voltes)

17-ELS PIRATES (22 voltes)

18-SOSOS.SOM(19 voltes)

19-TALLER JOMA (16 voltes)

20-EMILIO FERNANDEZ (12 voltes)


Pròximament penjarem a la Galeria de fotos totes les fotografies fetes durant el transcurs de la prova de Resistència.






No hay comentarios:

Publicar un comentario