COPA GIRONINA 2009 - AMER





















Aquest diumenge 25 d'octubre s'ha disputat a Amer la 6à de les deu proves del calendari de la Copa Gironina de BTT. La gent estava una mica "acollonida" per veure com ens trobariem el circuït després d'aquesta última tongada de pluges, però realment no hi ha hagut tant fang com ens temiem.

A la cursa llarga (35 Qm), la victòria ha estat"una altra vegada" per en Freixer. La representació del CCFarners a aquesta cursa ha estat per en Jordà Cullell, en Joan Cullell i jo(Joan Roura). En Jordà ha acabat en 3ª posició Junior, jo pel mig del piló i una mica més enrera en Joan Cullell.

El circuït ha sigut llarg i duret i la mostra més clara ha sigut les paraules que ha dit en Joan Cullell tot just creuar la línea d'arribada: "Tinc rampes fins a les orelles!!!". Els tres ciclocrosseros del club estem fent la posta a punt pel començament de la temporada de ciclocros el 8/11 a St Joan d'Espí. La setmana vinent anirem a competir a Castell d'Aro.

A la cursa curta (20 Qm), hi ha participat en Marçal Martorell, acabant en segona posició Infantil, tot i trencar la cadena en el tram final de la cursa.

A la cursa dels Principiants, en Jofre Cullell ha acabat en 2ª posició.




Fins aviat, seguiu pedalant!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario