COPA CATALANA CICLOCROSS - ST JOAN D'ESPÍAquest matí , sota un vent que t'havies de posar mitja tonelada de rocs per tal que no se t'endugués, en Joan i en Jordà Cullell, en Marçal i en Joan Roura, hem encetat la nova temporada de ciclocross a St Joan d'Espí.

Els circuït era d'uns 2 qm bastant planers peró a 2 baixades "xunguilles" i 3 repetxons de pujar a peu "que t'hi cagabes".

Els primers a sortir han sigut els cadets, on en Marçal Martorell ha sortit a per totes i quan s'estaba barallant per la primera posició ha rebut una acció no gaire esportiva i se n'ha anat per terra. S'ha aixecat amb molt de gas però a la primera baixada "xunga" ja s'ha fotut de caps. S'ha tornat a aixecar i ha acabat en segona posició final. Molt bé nanu.

La 2ª cursa ha sigut la dels Master-40 i Juniors. En junior hi corria en Xavi Roca de Vilobí, que ha patit algun problema mecànic, però ha acabat fent una bona actuació en general. En Master 40 ha corregut en Joan Cullell. Bona actuació, "Los viejos rockeros nunca mueren", a la última volta ha tingut una punxada i ha decidit retirar-se.

La última cursa ha sigut la dels Elit, Sub23 i Master 30. Aquí la victòria ha sigut per en Carnisser. Aquí teniem 2 representants, en Jordà i en Joan Roura. En Jordà ha acabat en 2ª posició sub23 i Jo el 16 M30.

La setmana vinent ens n'anem a Lleida a veure si ens ensortim.

No hay comentarios:

Publicar un comentario