ÚLTIMA PROVA COPA CATALANA CICLOCROSS A ST JULIÀ DE VILATORTA












Aquest diumenge 3 de gener s'ha disputat a St Julià de V. la última prova de la Copa Catalana de Ciclocross. Sobre un circuït de 2 Km molt "guapo" i amb l'organització que s'ha portat de primera donant esmorzar i obsequi a tots els participants; i dutxes incloses. Felicitats al CC Calma ja que sabem de l'esforç econòmic i material que suposa organitzar un ciclocross.

La cursa absoluta ha estat guanyada per en Ventura seguit den Carnisser i en Lozano en 3ª posició després de patir una punxada.


El CCFarners ha estat representat pels quatre corredors habituals.Joan i Jordà Cullell, Marçal Martorell i Joan Roura.

En Marçal ha finalitzat en 2ª posició i ha acabat la Copa Catalana en 2ª posició General. En Jordà ha finalitzat en 4ª posició Sub23 i acabant en 2ª posició a la General darrera en Lozano. En Joan Cullell ha finalitzat a la 11ª posició. i jo a la ULTIMA posició M30 (Rustit com un pollastre) http://www.oriol-joan-bikes.blogspot.com/

La Copa Catalana ha finalitzat, ara només queda la disputa el pròxim cap de setmana dels Campionats d'Espanya de Ciclocross a Cantabria on en Jordà Cullell i en Marçal Martorell hi pendran part com a membres de la Selecció Catalana. Desde el CCFarners els hi desitgem que els hi vagi tot bé i que disfrutin de l'esdeveniment, Molta sort companys !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario