TROFEU CAIXA GIRONA - FIGUERES 2010

Aquest diumenge al matí varis corredors del club hem anat cap a Figueres a disputar la 5ª prova del Caixa Girona. Com sempre primer toca la cursa dels (Prebenjamins i Benjamins). En aquesta cursa només hi participava l'Uri, que aquesta vegada s'ha vist superat per en Martí Figueres i ha finalitzat en 2ª posició. En la cursa dels Alevins hi participava en Jofre, i s'ha endut una victòria còmode, seguit de la Magda Duran. Avui només han estat dos els corredors del nostre club en categoria de promoció.
Pel que fa a les categories de voltes llargues, hi ha participat un total de 6 corredors (Joan Cullell, Anton Moya, Jordà Cullell, David i Francesc Peries i Joan Roura).
En la cursa ELIT: En Jordà ha fet una sortida explosiva i s'ha col.locat 1º en els primers instants de la cursa, arribant a passar per meta a la 1ª volta dins els llocs capdavanters, però una averia mecànica (cadena doblegada i algun radi trencat) l'han impedit rendir al màxim de les seves possibilitats, acabant en 30ª posició.
La cursa Elit l'ha guanyada en Freixer seguit d'en Vinyes i Collados.

A la cursa M30: Dos eren els corredors (Ton i Joan R.). Ton 19ª posició i Joan Roura en 27ª posició.

A la cursa de M40 i Esplai: Hi prenien part els germans Peries i en Joan Cullell. En David s'ha hagut de retirar, el seu germà Kiko ha acabat 18º Esplai i en Joan Cullell 35 en M40.



La cursa s'ha disputat sobre un circuiït molt ratoner, molt sec i amb fort vent. El Caixa Girona continua amb 3 curses que resten:
- 27/06/10 - Cassà de la Selva
- 03/07/10 - Mont-ras
- 11/07/10 - Porqueres

1 comentario:

  1. Fotos "Trofeu Caixa Girona de BTT, Ciutat de Figueres" Ja disponibles a http://www.imagineshoot.com

    Les fotografies si les voleu m'envieu un mail indicant les que vulgueu, són totalment gratuites doncs són de part de l'organització.

    ResponderEliminar