FOTOS DE LA SORTIDA STA. COLOMA - HONDARRIBIA EN BICI DE CARRETERA

De moment aquí teniu les fotos d'aquesta sortida en bici de carretera que van fer en Joan Figueres, en Francesc Hosta, en Xicu, en Joan i Jordà Cullell, en Borra i en Galderic.
El recorregut constava de 4 etapes:
1ª- Sta Coloma - La Seu d'Urgell
Sortida a les 7 del matí, esmorzar a Olot i cap el Coll de Canes. Cap a Ripoll i cap a buscar l'ascenció al coll de la Creueta (30 Qm de pujadeta). La batalleta va estar servida, arribant en Figueres primer, seguit de l'Hosta i en Jordà. En Galdaric va passar els primers moments crítics.
Un cop a dalt, baixada i final d'etapa a la Seu d'Urgell.
Tothom va arribar força sencer.

2ª- La Seu d'Urgell - Vielha
Sortida de la Seu i enfilant cap a buscar el Port del Cantó. Aquí ja es van començar a trencar les hostilitas i en Joan Cullell "el tirolès" va fer un primer atac. Reagrupament i baixada cap a Sort. 30 Qm més endavant començava el Port de la Bonaigua a les 12:30 del migdia, per acabar l'etapa a Vielha. Aquí es veu que en Xicu anava un pèl rustit.
3ª- Vielha - Laruns (ETAPA REINA)
6 ports de muntanya els esperaven per davant. En el primer port (Portillon), novament "el tirolès" va atacar i esquarterar el grup. Reagrupament i baixada cap a Banyers de Louchon on es van parar a esmorzar. Tot seguit i amb la panxa plena pujada cap el 2º port el del Peyresourde (14 qm), tot seguit el 3º (Aspin). Cal destacar que en aquest port de l'Aspin s'ha escrit una nova llegenda, doncs es veu que en els últims 300 m. abans de coronar l'Aspin un que tenia pinta de professional li va arrencar tots els adhesius de la trek Madone d'en Xicu. A continuació el 4º "un que li diuen el Tourmalet", on a la baixada els hi va ploure, tot seguit el Soulor i per acabar l'Aubisque.
4ª- Laruns - Hondarribia.
Última etapa de la sortida, baixant un tall que quedava de l'Aubisque per enllaçar de pujada cap el Marie-Blanque, on a la seva baixada en Galderic a la segona curva va fer un recta i va sortir de la carretera sense conseqüències.
Varis quilometres de repetxons per anar a buscar l'últim port de la sortida, el de Izpegi, fins arribar a Hondarribia.
També es veu que durant aquesta 4ª etapa en Xicu, en Galda i en Jordà, els va sorprendre "L'home del mai" i els va deixar una mica apajarats.

Enhorabona, sou uns màkines i si algú troba uns adhesius que diuen Trek Madone que els hi faci arribar a en Xicu, que encara els està buscant.



No hay comentarios:

Publicar un comentario