RESUM I FOTOGRAFIES DE LA PEDALADA NOCTURNA EN BTT 2010

Aquest passat dissabte 4 de setembre es va celebrar, novament, la Pedalada Nocturna en btt. Aquesta edició el punt de sortida i arribada va ser a la zona esportiva de Can Camps. La tarda va començar, com ja va sent habitual, amb una sessió de Spinning a l'aire lliure amb l'spinner Joan, i on alguns dels participants de la marxa, van suar "la gota gorda" abans de començar la pedalada nocturna.
Acte seguit ja va començar la pedalada, als voltatnts de les 8:45 es va donar el tret de sortida a les dues pedalades. Pel que fa al nombre de participants, cal dir que va estar una mica per sobre dels 100 participant. Desde el CCFarners volem agraïr a tota la gent que hi va prendre part i també a tots els voluntaris.
També volem recalcar que hi ha edicions que la pedalada és més suau i d'altres que és una mica més dureta, però en aquesta edició en concret s'ha buscat un recorregut en el que qualsevol participant podia prendre diversos recorreguts alternatius a la pedalada per tal d'ajustar-se més a les diferents condicions físiques de cadascú.
Moltes gràcies a tothom per la vostra assistència i esperem veure-us a la edició 2011. Aquí us deixem el resum de fotografies que hem fet:

2 comentarios:

  1. Felicitats companys!! Un any més us heu superat!

    Una ruta molt guapa i amb moltes alternatives pels diferents nivells, si senyor!

    Hem passat una vesprada molt entretinguda fotent xerinola i una mica d'esport que és del que es tracta.

    Felicitats de nou i ens veiem al roadbook! No faltarem!

    Makis

    ResponderEliminar
  2. volem el track per poder fer-la de dia ens ha agradat molt si us plau.

    gràcies

    ResponderEliminar