COPA CATALANA CICLOCROSS - TORTOSA I AMPOSTA

Els passats dies 5 i 6 de desembre es va disputar la Copa catalana de ciclocross a les ciutats de Tortosa i Amposta respectivament. El corredors del club que hi van anar van ser en Marçal Martorell i en Jordà i Joan Cullell.
Nova victòria a les dues curses d'en Marçal en categoria Cadet, i que aquest any està protagonitzant un monopoli. En categoria Sub23 en Jordà va ocupar la 4ª(T) i 6ª(A) posició, i pel que fa a en Joan Cullell, cal dir que va patir punxada de roda a Tortosa entrant en 33ª p a Tortosa i en 16ª a Amposta dins la categoria Vet/Jun.
Només resten 3 proves per disputar en el Campionat d'enguany, ST Julià de Vilatorta (Camp.Catalunya), Santa Coloma de Farners (26 des) i la última a Mataró (2 gen)
Pel que fa a la cursa de Santa Coloma cal dir que desde el club ciclista Farners, ja es té tot el dispositiu preparat. Pel que fa al circuït cal dir que serà molt similar al de cada edició però amb petites variacions. Esperem que sigui dels vostre agrat i ens hi veiem !