1ª CURSA PRETEMPORADA - BTT LA SELVA A MAÇANET

Hola companys/es, ja hi tornem a ser. Tot just fa un parell de setmanes hem deixat enrera el ciclocross i ja ens volquem de nou a la nova temporada 2010 de BTT.


Aquest diumenge el CC Maçanet ha encetat el GP La Selva i pel que em consta s'ha disputat sobre un circuït que ha agradat bastant. Enhorabona als companys de Maçanet per l'elecció del traçat!


Pel que respecta a la presència de corredors del CCFarners,n'hi ha hagut bastants (Jordà i Jofre Cullell, Jesus Puig "EL PRESI - avui no ha agafat turticulis", els germanns Peries, David Masferrer, Marçal Martorell, Raul Solà, Albert Mendoza, Angel Gomez..Aquí teniu l'enllaç de la cursa de 20 i 30 Qm (No federats) http://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=2774


I aquí us poso l'enllaç de la cursa dels Federatshttp://www.ciclisme.cat/carrera.php?id=2773


Capítol a part han estat les curses de promoció. Aquest any no entraran a puntuar com a curses "competitves-federades"(Si us interessa podeu llegir una petita reflexió al meu blog sobre aquest tema http://oriol-joan-bikes.blogspot.com/. Només hi ha hagut la participació d'en Jofre (Aleví). Ha aconseguit la victória, però després de caure, doblegar la maneta de canvi de pinyons, quedar relegat a les últimes posicions i remuntar fins aconseguir la victòria.


La próxima a Vilobí (CC tres Campanars) el diumenge 7 de febrer.

No hay comentarios:

Publicar un comentario