FINALITZATS ELS CAMPIONATS D'ESPANYA DE CICLOCROSS A LAREDOA la cursa dels Èlits el corredor de Puigcerdà J.A. Hermida ha acabat en 2ª posició a 3 seg. del primer, el corredor Alavès J.Larrinaga, que l'any passat també es va proclamar campió estatal.
A la cursa dels cadets on hi participava el nostre corredor Marçal Martorell, ha acabat la cursa pel mig del piló, agafant experiència en aquesta disciplina. Segons conversa telefónica: "He sortit cap al darrera de la graella i he remuntat bastant endavant, però degut a les nevades i al fred de la nit, al final d'una recta d'asfalt a la curva he passat per una clapa de gel i ja he sigut llarg a terra". Actitud Típical Marçal = O ho xafem tot o ens la fotem o guanyem!!!
Enhorabona als dos corredors de casa, aquest tipus d'oportunitats s'han de viure i disfrutar ja que demostra que formeu part d'un grup de ciclistes que teniu unes bones qualitats.


Aquí us poso un enllaç on es fa la crònica de la cursa dels Èlits http://www.rfec.com/vistas/noticias/cronica.aspx?id=7814

No hay comentarios:

Publicar un comentario